If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хрумна ми една идея.Докато все още има сняг може да направим художествено-документален филм.Имам добра камера вкъщи,както й графичен дизайнер,то и джип мога да взема
Хрумна ми една идея.Докато все още има сняг може да направим художествено-документален филм.Имам добра камера вкъщи,както й графичен дизайнер,то и джип мога да взема
Преди 2 седмици някъде видях червена 33ка от втора серия, Спортвагон 4х4.
Раздаваха и газта в снежен Дианабад
Много ме изкефи!
Имате ли информация за нея?
П.П. Преди време оглеждах един Спортвагон от последните за покупка. Много яки са тия 33ки!
Имам едни брошури за 33, трябва да ги сканирам. Вие сте манияци и ще ви харесат
Преди 2 седмици някъде видях червена 33ка от втора серия, Спортвагон 4х4.
Раздаваха и газта в снежен Дианабад
Много ме изкефи!
Имате ли информация за нея?
П.П. Преди време оглеждах един Спортвагон от последните за покупка. Много яки са тия 33ки!
Имам едни брошури за 33, трябва да ги сканирам. Вие сте манияци и ще ви харесат
Аз също имам една готина книжка за екстрите в 33 3-та серия. Много приятно оформена и подредена книжка. Направо си е екзотика. Да не е същата и твоята?
И аз имам за сканиране част от брошура на немски език за 33 3-та серия. Извадих я от кофата за боклук до езиковия център на техническия.
Присъства апетитна интериорна снимка с кожен волан, кори, полукожени-полусиво-синкави плюш седалки не-рекаро, с уформление на долната част горе-долу като на Имола, но с видимо по-издута и изнесена напред част за под колянната става.
На останалите снимки 33-ките са с ефект черни прозорци включително и предното стъкло.
Май сме за темата с каталозите за 33...
П.П: Рядко съм мяркал 33 с непремазани седалки. Имат нещо сбъркано в конструкцията и пълнежа...без рекарото разбира се, то където е могло си има сложена ламарина по-дебела от тази по купето
като сядаш в 33-ка имаш чувството че задника ти е на асфалта. доста е нисичко, което пък е проблем като се опитваш да станеш и затова всички седалки на 33 са със смачкан ляв борд
то канапето ясно. за ония с бордовете говорим където ако си повече от 40 кила са ти тесни и викаш бах къв съм дебел
При моята 33-ка (старата) няма преебване на бордовете, а съм 100-тина кила горе -долу. Не опира до тия бордове работата, а до изработката. Специално при 33 си личи скапването на качеството в детайлите с уж доразвиването от Фиат. На старите 33-ки седалките карат много повече, отколкото на новите. Таблото на 33 1-ва серия издържа много без да скарца, а при 3-та серия изработката на арматурното табло е меко казано нелепа.
Comment